Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts →
Tuesday, June 5, 2012 , 10:03 AM , 0 Comment[s]

Assalamualaikum para pembaca :-)
Haiii! Korang sihat? Hihi. Bulan ini genap sara 2 bulan single. Alhamdulilah sara boleh bertahan sampai sekarang. Haha yang sara suka tu sara boleh dah lupakan ashraf. hewhew :p Haha woiii pmr tak lama lagi woiii! takut dooo. Sumpa seram dooo :'( Hmm dah dah! Haha Sara act teringin nak couple but hati ni kata jangan percaya lelaki. Haha cool en? Haha kadang kadang jeolous jugak tengok orang dating. But aku kena pegang prinsip aku,  couple after pmr. Haha baru awesomeeee do :'D Haha, myra mai aku rindu friendship kita. Rindu sangat sangat. Aku nak kita yang selalu lepak sama, buat benda yang sama setiap hari/.Wehh aku rindu semua tu!!!!!! Ya Allah :'(( Dahdah, malas aku nak cerita. Nanti nangis susah pulak :p Haha. Okaylah sampai sini je malas kbye

Monday, May 28, 2012 , 8:52 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum para pembaca blog saya nie :p Hewhew.

Eh jap! Korang sihat tak nie? Sara? Demam lagi sob sob :'( Haha eh nak tahu tak, Sara officially 2 bulan single! Wuyoooooooooo :p Hahaha poyo je. Hahaha kenapa sara tak couple lagi? Haha malas nak dipermainkan dengan lelaki di luar sana. Haha watlek! Haha, lagipon sara nak pmr en? So focus ke exam je k :) Haha, mama pon dah cakap fokus kat pmr, nak cinta cintun bagai lepas sekolah ah. Haha ok mama! Haha ashraf? Dah ada awek baru lettew. Haha malas ah nak fikir pasal dia. Sara pon boleh lupakan dia dah. Haha, sekarang bff sara mane nak kawan dgn sara dah. Hmm dah dah malas nak cerita pasal tu k. Tak penting pon :( Hmm, eh sara nak deactivate fb but fikir balik nak contact member macam mana en, so tak jadi ah nak deactivate fb.Haha sara nak pindah sekolah pleaseeeee mama pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Hahaha ok lupakan perkara tu k. Boiiii :p

I miss them so much :'(
Thursday, May 10, 2012 , 5:30 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum. Hello there ;)
Sihat guys? Lama kan sara tak update blog ni. Mesti berhabuk gila dooooo :( Haha, how about me? Lol :p I'm still single here. Malas nak fikir pasal couple ok. Mai single, myra single, aku single. Cun aaa tu. Haha :p *lari topic* Haha, cuba tengok gambar kat atas tu. Ya Allah, sumpah rindu time tu doo :'(  sgt sgt rindu k.......
Hmmm, I seriously miss old us. Yang selalu lepak sama, makan sama sama, cerita kalau ada problem sama sama. Macam belungkas lah kita, tak boleh dipisahkan langsung. Hmm tapi, mai? Kenapa kau makin lama makin jauh dari kiteorang? Jauh sgt. Hmm, sorry aku menangis. Aku takboleh tahan tgk gambar ni. Serious rindu persahabatan ni. Kita dah janji kan, tanak berpisah wehh. Tak kan kau dah lupa kiteorang dah kot :'/
Hmmm, aku harap kau baca semua ni mai. Aku rindu friendship kita yang dulu ok! Hmmm, ilovethem so much ok :'/

*Myra, i wanna you stay always by my side :((
*Mai, i miss our friendship. hmmmm :'( sorry