Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
byebye exam , welcome freedom :D
Thursday, May 26, 2011 , 5:50 AM , 0 Comment[s]

hyee bloggerr (;

yeah ! exam over ! suke nye aku . Btw aku cuak neh . cuak ngan result math , sumpa takot gilaa . aku hope tak gagal lah . wish me the best aww . hmm , exam kali neh not bad lah . ade susah ade senang . geo , make me more love to you babe :D senang sesangad . tapi ken , ape yang aku belajar tak keluar plak . adoyai . Sabo Je lahh ~ sejarah , sucks tahu ? sumpa aku naik benci tengok muke sejarah . menyesal aku dating ngan kau sejarah :p huh , shit ! bm , perghh senang ! sayang kau JB ! bi , not bad lah . tapi , aku tahu takan dapat A ? sebab puan aisyah yang ajar , memang satu haprak tak masuk lah kan . suara macam nak mati jea . haishh .sains , tanye ca'ah ngan iffah jea , penyelamat aku mase exam :D thanks a lot kayy ? besok tinggal paper pjk n seni . eleh , petik jari jea . ececeh , berlagak plak aku neh . gagal kang , nangis kau . haha . kh ? susah lah gak . mama leha yang ajar ? lagi aku tak faham , die tuh asyik nak mara jea . sumpa aku geram tengok muke kau mama leha . kalau cun , tape lah jugak . haha . hmm , aku malas nak story lagi pasal exam . aku nak freedom sekejap . Hikhik , Kbaii . tc . xoxo <33