Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
frustrated :'(
Saturday, May 14, 2011 , 1:49 AM , 0 Comment[s]
hyeee readerss

weyh , korang stop cakap pasal budak tuh boleh ?n stop nak kutuk kutuk aku kayy . korang cakap aku suke die , kepala lu ! kiteorang just kawan baik je kayy . tak lebih dari tuh . yang korang cakap aku suke die aphal ? tak ke bodo ? sedih ar korang ckp cmtuh . korang maen cakap je yang aku suke die . dah lah , korang cm nak tanak jea layan aku . bile aku badmood korang cakap aku kuat touching lah . yela , sape tak sedih korang buat cmtuh . nak nangis pon ada . korang stop kutuk die . kadangkadang aku terasa bhaii bila korang ckp cm uh . maybe bagi korang , just joking but bagi aku ? aku tak suka lah korang buat cmtuh . geram pon ada >.<
Sabo Je Lah ~ Btw aku tak suke korang kutuk rambut aku kayy ;) terima kasih banyak banyak .
anyway i gtg . byebye . tc <33