Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
gendutt
Tuesday, May 24, 2011 , 9:30 AM , 0 Comment[s]

hyeee readerr :D

hari nie , aku nak cerita pasal bestfriends aku sorang neh . lol , hari neh die nanges . Hikhik , comel kodd kau nanges gendut . dahdah , lepas neh aku tak nak kau nanges lagi kayy . Btw suke aku tengok korang happy balik . senang hati aku sikit :D tadi sumpa aku risau gilaa tengok kau .
Btw yess ! Akhirnye , aku dapat tengok kau nanges . Comel lol ~ sukesuke :DD .
gendut , sayang kau ngek ! edd , jage lah die ngok , aku tanak korang gaduh lagi . tengok aku ngan sayang aku sorang neh , okay jea . ececehceh , haha batak pulaa . alaa , kiteorang pon ade gadogadoh neh , sape cakap kiteorang tak gaduh . mestilah ade gadoh , kalau tada tuh nampak bebenor nipunye , haha . bak kata sape tah , kalau tak gadoh , maka tak sayang . cewahhh , berfalsafah plak aku neh . haha . aku harap korang tak gaduh lagi kayy babyy . korang tuh sweet tahu ? so , takyah nak gedik-2 gadoh lagi . hmm , Kbaii . Na study oke (!) xox0 ♥


p/s : I miss youu like crazy , darl :'(