Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
geram tahu ?
Friday, May 27, 2011 , 8:15 AM , 0 Comment[s]
heyya guys :D

today , kite buat dosa jap . kite kutuk orang sakai tuh kejap . haha . tadi , aku online lah kan cam biasa tiba-2 membe aku , maz imchat aku . die cakap betina tuh kutuk aku kat twitter . siap pakai nama aku plak . pergghh , betina nih memang nak kena ngan aku lah neh . siap die kat sekolah . habis kau betina . Btw kau betina meh sini jap , nah aku bagi middle finger neh . apa ? tak cukup lagi . meh aku bagi penyepak biar kau sedar sikit . heyy , kalau muke lawo takpe lah , muke sepudal je aku tengok . haihh , sabo je lah . aku nak kutok kau sikit neh , kau tak pkir plak yang kau terdedah sini , terdedah sana . perggh , ape citer neh ? dah tade maruah dah nak terdedah sana sini . hah , ambik kau aku bagi ceramah free kat kau . bagi kau sedar sikit . sumpa aku geram gilaa . kau tuh dah lah bajet hot nak mampos ! pendek , tak sedar diri ! heyy , kau tengok . kalau aku dah geram memang semua keluar lah kan . fikir aku takot ah ngan kau . eleh , kau tuh tada besar mane , kecik je aku tengok . Btw , ade ke orang yang suke ngan perangai kau tuh , yang aku pasti ramai benci kau kayy . ntah-2 kawan baik kau sendiri , pon tak suke kau . haha , memang aku tepuk tangan lha kan . buat kenduri kesyukuran lagi . haha . aku malas nak cari gadoh ngan kau sebenarnye , tapi kau buat aku naik angin malam-2 buta neh . memang aku fuck kau gila-2 lah kan . dahdah , sekarang aku nak tidur n aku malas nak pikir pasal benda neh . buat pening otak jea okay ? k ah . Kbaii . xoxo