Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Tak sedap hati :(
Wednesday, May 4, 2011 , 7:42 AM , 0 Comment[s]
hyeeee koranggg :)

HIHI , da lame ta update blog kesayangan nie , haha . sebenarnye banyak storyy tapi tangan eden ni hah yang malas nak taip kat lappy nie hah . hari nie penad +++ . tunggu die sampai satu jam , adoyai sabo je lah . dah lah kena kacau ngan mamat mane tah . cam taik je , awakkkkk ade numb fon ? adoyai , numb tada . penyepak ade . dah lah merokok sial . cm bongek je . lpas tuh , jumpe cikgu wifi plak uh , adoyy mmg bala bala . aku n azra pon belah lah takot kantoi ngan cikgu wifi , kan tak pasal pasal dapt free penalti , dah lah die suke bagy hadiah penalti kat kiteorang :p
masuk skola , pergi pondok . lepaklepak cm biasa . dah lah tak siap hw puan punithaa . so , aku yang cm orang kebutuan , pon siap kan lah hw tuhhh :/ fuh , folio daa siap . tinggal geo punyer je
adoyai :( tadi , aku kat skola sumpa tak sedap hati . cm nak nanges je tadi . tak tau nape ? sumpa gelisah gile . aku gi public call mama , tak angkat . mmg bertambah rasa gelisah tuhh . nak call dier , maybe dier tak bawak fon . ya allah , gelisah tahap gaban bhaii :'( mase tuh , aku nak balek umah mase tuh gak . tapi , perasaan tuh hilang samar samar mase pj tadi . diaorang happy kan aku . diaorang ajak main cikupang . best . rindu zaman sekolah rendah dulu but aku still tak sedap hati jugakk . cakap ngan azra , die cakap saba je lahh . daa bunyi loceng tuh , aku balek . tunggu makcik ambik . balekbalek , terus tanye mama , mama okay tak ? sihat tak ? doctor cakap ap pasal check up tadi ? masuk ward ? teruk tak ? nak tau tak mama aku cakap ape ? mama ckp " ko apehal ? dah buang tabiat tanye cmtuh . mama okay lahh , tada pape . sihat walafiat je . haha , lpas tuh aku text dier nape tak datang tadi ? okay , foineeee kawan dier accident . Atototo cian kawan dier , tape laen kali jumpa kayy . ya allah , naseb baek tada pape . okay je .

p/s : i misss him like crazzyyyyy :(