Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
abah , mama , bie thanks kayy korang ♥
Sunday, May 8, 2011 , 7:27 AM , 0 Comment[s]



heyyaaa koranggg :D

mama , happy mother day . mama , sarah mintak maaf kalau sara ade buat mama marah ke , saket hati ke , nanges ke . sorry kayy mama . kalau sara mintak ape ape , mama mesti kasi kan . hehe thanks for that mummyy <3 may allah bless you always mama . mama , sorry kalau sara selalu merajuk ngan mama pasal bende remeh temeh . hehe . sara kan perangai agak kebudak budakan hihi soryyy :) mama , jage kesihatan tuhh . jaga makan . makan ubat tau mama . sayang mama <33

korangkorang , aku dah potong rambut :( sedihsedih , i will miss my old hair lahh . naseb baek tak pendek sangat . sumpa nak nanges kodd bile nak potong rambut tadi . tapi ken , naseb baek die pujuk aku tadi . lega sikit hati aku tadi . die ckp cmnie ' you always cantek sayang " . haha , kembang setaman aku . bhahaha , tade lah cantek mane ? ade orang kutok aku ada lah , ckp tu lah ni lah . Sabo Je Lah ~ hehe , thanks bie :) you make me smile again sayang . Btw thanks mama , mama belikan kite DOMOKUN tadi sbb nak pujok aku . haha , thanks again mama :))
sayang mama sangatsangat . Btw no forgot to abah , hehe . thanks abah belikan sara earphones baru . da lame sara nak . sbb yang lame da rosak . hehe , comel earphones die . aww, so cute babyy :) hehe , sayang abah tahop gabon ! hehe :) nak tydo ngan domokun lah , hehe Kbai :p