Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
stressful :'(
Sunday, May 15, 2011 , 8:11 AM , 0 Comment[s]

hyeeee bloggerss

ohmaigod , how stressful today . nak je pecah kan pasu depan rumah tuh . bapak stresss gilaa .
hari neh aku menangis , marah , kene marah pon ada . firstly , aku nak cerita aku nanges pasal die lagi , he's cheat me . ohmaigod , i feel like wants to yelling here babe ! sampai hati bie tipu i , nape tipu i? suke yea tgk i nanges tak tentu pasal kat umah tuh . sorry , you textin i tak balas , Not In Moodd :'( baby , nape tipu ? cakap lah kalau tak boleh , if tak boleh it's okay sayang . tapi bile i nampak youu tadi , ikutkan hati i nak jea i nanges kat situu . Btw susah untuk i nak lupekan apa yang bie buat kat i tadi :'( . tak pjok i pon , tak call i pon . K . Foineee :'(
today , aku hilang bibik . so , tada bibik . merana hidop aku . semua buat sendiri . adoyai . haishhh >.<
yess , padan muke aku tadi kena mrah ngan mama ! sumpa aku nanges gilaa bila aku kena marah tdi . mama , apsal nak salah kan sara jea . how about adik ? die pon same . perangai cm sial je . babi sial lah kau dik , nah mindle finger aku bagi . sumpa cm sial perangai kau dik :'( siap kau jap agy , memang aku tarik rambut kau nanti !
anyway , i gtg . besok skola pagi . huh ==' kayy , bye youu all <33