Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
swimminggg :D
Saturday, May 7, 2011 , 6:58 AM , 0 Comment[s]











hyeeee readerrr :')

yeah ! aku datang study group kat umah ca'ah . kiteorangg study math ngan sejarahh . ca'ah . pandai mak ko masak . kenyangg aku tadi . lepas study , kiteorang swimminggg . tapi lambat skit sebab tunggu azra lah ney . die datang lambat skit . risau gile kodd ca'ah tadi sbb azra dtg lambat . lpas azra dtg , ca'ah jerit . tu lah happy sgt jumpa azra . hehe . best tadi swimmingg . kiteorang snap pic punyer lah bnyk tapi aku yang malas nak upload sbb tenet cm taik . lambat cm kurakura . >.< da lama kodd aku tak swimming . tadi puas sakan aku swimm . besttt . i will miss moments like this lahh korangg . tapetape , laen kali kita ajak anisha , kama ke iman ke . baru gempak skit korangg . tadi aku balek awal , kul 5 maybe . sbb mama aku nak gi stadium , ntah ap tah mimpi die nak jogging , so aku pon ikud lah . but aku tak join , malassss :DD
haha , korang nak tahu aku jumpa sape ? cikgu kesayangan aku , pn fazlin . tak sangka aku jumpe cikgu . kantoi aku , cikgu cite yang aku selalu maen maen dalam kelas . habis , dlm kereta mama membebel . haha . best dapat ceramah freee :D hehehhehe . sumpa penat kodd hari nie . so , aku nak tydo . Kbai . xoxo