Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
^^
Thursday, June 16, 2011 , 8:15 AM , 0 Comment[s]

heyya . Assalamualaikum korangg :)

huarghhh , omg kertas sejarah macam sial lah kan . tak cukup ngan kertas math harituh dohh . kayy ustaz kejam tanak bagi markah lebih :p . tanak kawan . wuekkk . Btw , thanks cikgu malukan saya dalam kelas tadi . thanks sesangad . sa;ah ke saya semangat dalam kelas tadi , tuh pon nak kecoh . err , sakai dohh ==' . best gilooooo tadi . kena nyanyi depan budak kelas . sumpa aku malu gila . jyeahh , memang aku nyanyi dalam kelas lah wehh . Hikhok , azra teman aku nyanyi kat depan tadi . aww , sho shuweet . thanks baby . kite susah sesama , senang pon sesama kan kan ? kite nyanyi lagu who say kan kan ? lagu rebbeca black kan kan ? Hhaha . tape . janji boleh nyanyi . lawak xD .Btw , nah ambik kau ambik mindle finger budakk . sumpa kau macam babi . kau sape dohh nak marah-2 aku sial . tak reti back-up kawan ke dohh ? act , kau princess of melaka ? euuuuwwwwwww , yekk . jijik dohh . nyampah nyahh tahu ? kan azra ? memang die nak makan kasut aku saiz 7 lah kan . baguihhh , I like it (; anyway , kau , membe kau ngan pengawas tuh sekali boleh angkat kaki , berambus . aku menyampah tgk muke korang . huh , shit ! k . ah bye . xoxo <33