Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Tuesday, June 21, 2011 , 5:17 AM , 0 Comment[s]
heyyya bloggerrs (;

k aku sumpa geram gilaaaa ! elok-2 aku baik ngan kau , kau buat aku tak baik plak ngan kau . Haihh , sumpa aku benci kau tahap gaban sial ! COPYCAT , GEDIK , CIWEKK , tuh semua perangai kau kan kan ? betul kan azra , iffah kan kan ? Hhaha . die gedik kan kan ? boooo same die , haha . for your information , aku tak hingin kawan ngan kau ah rempit . meluat tengok muke kau ah betina . Smapai hati kau kan kan ? tade dah jantan lain kat dunia neh . kau ngan kawan rempit kau tuh boleh berambus ah . go to the hell k ? Hhaha . azra kite benci kan budak tuh ? jyeahhh , sepp sikit baby :-* wehh betina nah ambik mindle fingger aku :D waa geram ah sama lu . kalau lawa , takpe . sepudal je aku tengok . muke kau tuh berlambak ah kat CHOW KIT tuh . kutip jea . haha . kan kan ? betul tak ? haha . aku nak kau ubat sikit perangai copycat kau boleh ? faham ? Thanks :') Kau banyak kali buat aku nangis dohh . first , aku boleh doh terima . kali kedua memang aku tak boleh terima . aku kena remove n block kau sekali . HHAHA . best tak kena block ngan aku . best kan ? Hhaha . aku pon malas nak tulis bebanyak pasal kau , baik aku tulis pasal pakwe aku dohh . terasa ? go to hell k ? haha .

kbaiiiiiiii <33