Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
hidup kau kan ? nak buad camne . tade sape halang .
Sunday, June 5, 2011 , 10:34 PM , 0 Comment[s]



weh , cepat gilaa kau dapat penganti aku . congrate weh .
aku hope kau ngan die kawan sampai bile-2 kayy . aku hope .
aku sayang kau lah budaa ^^
anyway , kau take care k ? aku tahu kau mesti dah lupa aku kan kan ?
tahu sangat . hmm , hidup neh berputar . aku tahu benda yang ade kat kita mesti pergi dari kita .
aku rasa makin lama kau makin jauh dari aku k , aku tahu tuh .
okay , kau pon dah jumpa pengganti aku , kau tc die leklok k ?
Nice To Meet You / Nice To Know You kayy ?

p/s : aku malas nak tulis lagi . Kbaiiii .