Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
imissyoubaby !
Tuesday, June 28, 2011 , 7:34 PM , 0 Comment[s]

woot woot , aku rindu JB aku ouhh . Hihi , nak tahu JB aku sape ? cube tgk gambar kat atas tuh . tulah superhero aku . Hihi , jangan ambik die . die aku punye kayy . tadasape boleh ambik die kayy. baby , i miss you like crazy . dah lama kan kita tak meet . sumpa rindu gilaa . aku tahu aku yang tergedik-2 rindu die kan kan ? ah , kisah plak aku . die superhero aku . mesti ah aku kena rindu setiap hari . hihi , baby . ilapchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! baby , aku tanak kau berubah ah . aku nak Muhammad Faiq Irfan yang aku cinta sampai mati neh , jadi dia . takyah jadi tuh ke , neh ke . aku nak die yang betul ! bukan klon okay (!) sumpa aku cakap ex-2 aku yang dulu , tak pernah aku sayang cmneh ouh . die neh jea sorang aku sayang gegila . aku tak boleh kodd nak berpisah ngan die . baby , no matter what happen , I'm still love you kayy . ah i kesah apa , orang cakap pasal kita . yang penting kita bahagia kayy baby ? Orang jeolous tuh ngan kita . Hikhok , wehh aku sayang kau tahap gaban ah . rasa sayang aku kat kau takan hilang ah wehh . Remember this , i always there when you need me . baby , neh janji kau kat aku kan ? I takan lupe sayang janji neh . I pegang janji neh betol-2 ah . takan i nak lupa . tak tahu ah kalau youu . but i hope you tak lupa janji kita kayy . Hihi , baby IMISSYOUINEEDYOU ! hihi , kbaiiii . muah:-*