Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
outing with family . aww , awesome :D
Saturday, June 4, 2011 , 7:26 AM , 0 Comment[s]
okay , sara pemalu (;
suraya , syok sendiri nak mati X)

korang tanak tangkap gambar sudaa :p , biar kiteorang yang syok sendiri .
Hikhokkk , Btw trimass salina sudi snap pic budakk bushukk neh XD

adoyy , salina patient kayy ? tak lari kemana roti bakar uh .
ade je kat situ . anyway , sumpa sedap roti nya .
cheese+chocolate . aww , yummy (;

alolo , nak snap gambar mama tapi malu-2 plak die .
tape ah , dapat gambar candid pon jadilah kan kan ?
Hikhik , my mummyyy <33

suraya ngan suhaila neh menlatak tak ingat dunia lol~
aww , cendol . sedappp :D

alolo , papa (;

heyya you all :DD

Best tadi , keluar ngan family walaupun sekejap . Haha . yeay ! i got bag . at last , i got . yeah ! thanks mama . sayang mama . loveyoumorenmore lahh ! best gilaa tadi , tapi yang tak tahan nya. mama boleh pecah kan cawan kat restoran tadi , tape mama tak sengaja kan . haha , naseb baik waiter nya tak perasan . memang lah tak perasan , aku sorok cawan nya bawah meja . hah , teror tak teror aku ? haha , lepas uh aku , adik-2 aku , mama lari lah . fuh , naseb baik waiter nya tak tahan kiteorang . haha . kalau tak , almarhum lah kiteorang . okay , adik aku jeolous aku dapat bag , buekk , sape tak suroh bodek mama . kang , kau tak dapat . Hikhik , padan muke . lepas uh , balik rumah terus pegi kenduri kawin . aww , sho shuweet pengantinya . lawoo + tinggi bak kata pepatah bagai pinang dibelah dua . at the same time , aku jumpa faryn . hehe , lawoo ouh die . comel k kau . anyway , kite dua-2 lawa k ? baru adil kan kan ? nanti bila-2 kita hang aww , nak hang gak ngan kau . Btw , aku penadd gilooooooo ! nak tydo . japjap , sayang nape tak rep text kita ? hmm , kite tetap tunggu awokkk kayy . okay , i gtg . byebye . tc k guys ? xoxo