Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
aku nangis wehh . Hhaha .
Wednesday, June 29, 2011 , 10:38 AM , 0 Comment[s]
part neh aku menangis teruk kodd . yea ah die nak pergi lama tuh :p

Aww , iloveyouuuuuu !



Assalamualaikum :)
Hmm , mesti korang tertanya-2 kan nape aku post pasal benda alah tuh . sebabnya tuuttt..................... . secret rumah tangga kiteorangg . sape bace betol-2 , gerenti faham kan kan ? Anyway , sayang i gonna miss youu tahu ? bapak ah , aku rindu dia gila vavi ah . aku dah ah tak boleh berpisah ngan dia . hmm , tape demi kebaikan masing-2 kan ? Btw , aku still married okay . wehh , aku takan curang ah . manedah pandang lelaki lain dah . kau sorang jea .Sayang , tadi aku nangis lagi kat sekolah . sorry sesangad aku tak boleh nak promise ngan kau yang aku tak boleh nangis . sumpa tak boleh . aku mintak maaf . Huh , nasib baik ade kengkawan yang support aku wehh . sumpa aku sayang korang . azra , mai , iffah . Thanks pujok aku tadi . sumpa aku stress gila wooa tadi .Aku sayang kau gila-2 ah wehh . sayangg , take care taww . Sorry , i tak boleh nak promise pasal benda tuh sebab benda tuh jea yang boleh release tension i . No matter happen , kite still saling sayang kan kan ? tuh janji kita kan ? Selama i hidup i akan pegang janji you sayangg .ILOVEYOUTILLDEATH ! my love to you never fade baby . I don't want lose you again sayang . cukup ah sekali dalam hidup i kita break ouh . Sayangg , tenangkan fikiran dulu kayy ? i percaya you boleh jadi balik diri you yang balik . usaha k ? I tahu you bolehh :') Hihi , iloveyouineedyou!

P/s : I'm still taken okay :D