Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
sakit plus+++++++
Saturday, June 11, 2011 , 8:44 AM , 0 Comment[s]
heyya wassup guys (;

hmm , kayy aku sakit nak mampos . sumpa demam tonsil aku neh dua hari tak hilang-2 . sumpa merimaskan . demam bila kau nak turun dohh . kau tahu tak aku penat . asyik makan ubat jea . huh . penat lah cmneh . pergghh , best gila tadi . dapat ceramah free dari doktor . Bukan apa doktor , saya bukan tak nak masuk wad . tapi wad tuh , sumpa menyeramkan . ohmaigucci ! taktak . aku tanak masuk wad ! wehh , aku rindu kau dohh . sumpa rinduu gila dohh . aku rindu nak hug kau dohh .wehh , nape kau dah macam nak tanak jea layan aku . sedihh wehh . aku sayang kau tahu ? sayang gilegile . aku text kau , kau reply cam nak tanak jea . aku ade buat salah kea ? hmm .memang bertambah lah kan sakit aku neh .baguihhhhhh , aku suke dipinggirkan . anyway , aku nak makan ubat dulu . Kbaibai . xoxo :-*