Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
aku nangis teruk kat sekolah tadi wehh :'\
Friday, July 8, 2011 , 6:14 AM , 0 Comment[s]
Membe yang selalu support aku dari belakang .
oh na na , iloveyouu baby <33

Assalamualaikum Pembaca Blog Saya :-)
K mood aku macam gampang harineh . Frustrated+Sad+Depressed wehh . Hmm , k aku kat rumah dah nangis teruk sampai mama tanya , kau aphal mata bengkak ? Nangis ? Demam ? Aku cakap lah maneade . Kalau mama tahu aku nangis sebab dia . Habis aku wehh . K aku datang sekolah lambat wehh . Masuk kelas , dengan muka sepudal . Letak beg , aku terus pelok kama . Menangis macam orang gila . Habis basah baju kau kan kama ? Sorry wehh . Ya Allah , nthen semua member aku datang . Tanya nape nangis wehh ? Korang thanks k support aku tadi . Especially , azra . Thanks gendut . Banyak-2 kawan , kau sorang jeh bagi semangat lebih kat aku wehh . Sayang kau wehh . Anisha , sayang kau pon sama . Kau banyak support aku dari belakang wehh . Btw , kau tabah kayy pasal benda alah tuh . Semua tuh dugaan . Nasib kita sama kan sayangg . Lepastuh , mood aku okay sikit . Diaorang buat lawak , mesti gelak kan . Lepak ngan cikgu Aina . Sumpa dapat banyak pengalaman wehh tentang cinta zaman muda . Tolong ustazah , reda sikit mood aku . Balik rumah , mood sial aku datang balik . K nangis lagi . Adik aku cakap camneh , kau neh asyik nangis jeh , penampar nak ? Habis kepala aku ditolaknya . Sial betul . Btw , sayang pergi mana ? Nape bila orang call tak angkat , message tak reply . Kita patung erk ? Sampai buad kita macamtuh . Nape dah tanak layan kita dah ? Besar sangat keh kesalahan kita kat awak ? Sampai awak seksa kita macamneh . Awak nak tahu tak saya penad lah asyik nangis jeh . Bila kita nak bahagia , happy semuatuh ? Mane janji awak ? Saya sayang awak , tapi saya mohon jangan ulang balik kesalahan awak yang dulu . Awak sia-2 kan saya tahu ? Sekarang saya tanak benda tuh ulang balik . Please lahh ! Awak , saya akan tunggu awak call saya awak . Saya rindu awak gegila tahu ? Saya nak kita bahagia kayy ? Stop , doing this ! Iloveyouuuuuuuuuuuuuuuuu so much ! This my promise to you baby :'\