Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Awakkkkkkkkkkkk :'(
Wednesday, July 6, 2011 , 7:30 AM , 0 Comment[s]



Assalamualaikummm . K mood aku macam bangang jeh . Aku rindu dia . Awak , tadi kan saya nangis lagi pasal awak . Saya rindu awak sesangad . Nape saya call awak , awak tak angkat . Saya text awak , awak tak reply . Awak kerja ? Tapi takan sampai full time kodd . Awak , sumpa saya cakap awak banyak dah berubah . Mane MUHAMMAD FAIQ IRFAN yang saya kenal dulu . Yang selalu otp saya , tak penah lupa text saya , yang selalu belai manja ngan saya . Semua tuh lah , mana mana ? Sumpa sampai pukol 3-4 pagi saya tunggu awak call saya , awak text saya . tapi takde . Saya sedih sangat wak . Awak , jangan lah seksa saya macamneh awak . Saya tanak awak buat camneh . Saya sunyi gegila sekarang neh . Awak , saya rindu awak cubit saya , rindu awak main hidung saya , rindu awak pukol-2 saya . Saya rindukan semua tuh . Awak , saya nak awak tahu saya sayang awak sesangad wak . Awak , marah kan saya ke sampai text saya pon awka tak sanggop nak reply ? K i tahu i banyak kan buat salah kat youu . Kfine sorry :'( Awak , nak tahu tak saya nangis gegila bila awak cakap saya layan awak macam kawan biasa . Sampai hati bila awak cakap macamtuh . Dalam diri saya tak penah anggap awak macamtuh . Tapi nak buat camne , dah macamtuh awak anggap saya tapi bagi saya awak adelah cintamati saya awak . ingat neh , ini janji saya pada awak ! Saya takan curang awak ! Saya sayang awak jeh ! saya tak kisah orang nak cakap apa pasal kita . Cakap tuh lah . Ape i kesah . You sayangg i kan ? Bby , i thau fedup kan ngan i ? sorryyyyyyyy Babyyy :'( iloveyouuusomuchhhhh ! Baby you know , ineedyouuuuuuu only kayy . Bby , mana janji youuuu ? I pegang janji you sampai sekarang awak . I akan pegang janji youuuu sampai bebila awak :'(


P/S : AWAK , SAYA RINDU AWAK ! HMM , KBAIII :'(