Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Awesome xD
Sunday, July 10, 2011 , 7:20 AM , 0 Comment[s]
my baby supergirl <33

Haida hairol <33

Maisarah Ahmad <33


Heyyo Peepss xD

Hihi , tadi sekolah titeww ada hari kantin tau . Hihi , kau ada ? Mampu ? ahahahah . Best gilaa , sumpa ini kenangan manis aku ngan membe aku semua . Hihi , nak dgr tak pasal hari kantin kita ? tanak dengar sudaa . Buekkk :-p Hhaha , tadi aku datang awal ke sekolah #semangat neh . haha , nthen aku jumpa member aku semua . K aku gerak gi kedai aku . Hihi , firsttime wehh spray rambut orang . Selalunya , aku yang kena spray ngan orang . Hhaha . K lah not bad jugak . penad gilaa . Ramai gila pelanggan kodd . Hhaha . Batak plak aku neh . Hhaha . Tadi kita meet kak dinie izzani . Aww , dia sunggu comel . lagi-2 ngan JB dia tuh . Sweet jeh . Untunglah , tadi kita tak meet baby kita pon . Dia tak jadi datang . Hmm , sedihnyeeeewwww . Hhaha . tadelah . Tape i faham. You busy kan kan ? K , tadi aku masuk rumah hantuu . First , nak masuk ngan adik aku . Nazirul . Tapi , tade rezeki wehh nak masuk ngan adik aku sorang tuh . Tapetape , yang penting kita dapat meet kan dik . sayang lah kau dik . Sumpa dalam banyak-2 adik aku , kau sorang jeh yang faham perasaan aku dik . Hihi , iloveyou! Rumah hantu dia seram kan maisarah ? Hihi , kite masuk ngan sayang kite sorang tuh MAISARAH AHMAD <33 hihi , dah masing-2 penakut . Macam bodoh jeh . Sumpa lawak kalau teringat kesah tadi . ahahaha . Tadi , aku jumpa membe lama aku . Mia , Mye and atilah . Bapak rindu ah kat korang . Habis aku hug korang tadi . haha . Tadi aku pon jumpa bestie aku . Hihi Fana , Shasha , Lidiya , Haida , Syila , Seby semua . Fuh , hot gilaa lah wehh diaorang . Tergoda nyahhh . Hhaha . Lepak ngan diaorang semua . Best wehhh <33 Hhaha . Nthen jumpa matt gila . Malu-2 plak kau yea . Aku cepuk kang kau :-p haha . Gedik eh kau ! haha . Nthen diaorang semua nak balik :-[ sedih wehh . Hhaha . Hug diaorang semua . Tadi , aku hug maisarah kuat-2 . Haha , rindu nehh . Hhaahah . Nthen adik aku nak balik , aku hantar sampai depan . Sweet jeh dia , salam aku banyak kali . Sayang kau dik . tadasape boleh ambik dia :-p haha . Best tadi wehh , haha . Tangkap gambar jeh . Hhaha . Terbaik ah kau punya DSLR . haha . Thanks wehh . Hhaha . azra , sabar jeh wehh ? Biar jeh keling tuh ambik spec kau . Nanti kita hang sesama , kite beli yang baru k sayangg ? Myra , kau terbaik ah . Gedik semacam . Hhaha . aku sepuk jugak kang . haha , aku dah penad . semua pon dah nak balik , aku ngan azra pon balik . Lepak kedai makan jap . Makan balik . Azra lepak jap rumah aku . Onl macam orang gila kat rumah aku . Gelak jeh . Hhaha . Makan semua , aku hantar azra balik . Fuhh , sumpa penad gila wehh ! haha . btw , i willmiss moments like this :'\







Nazirul Anas <33


Iloveyouguyssomuch !





P/s : You know that you all awesome kayy . Muahihihi :*