Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Aww (;
Sunday, July 3, 2011 , 7:14 AM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum and heyya all guys :D
Tadi aku meet die cam gila jeh . Sumpa kelam kabut . Sumpa tak rancang , tapi die nak bebenor jumpa aku . Aku pon rindu die gila vavi . sumpa rindu gila . K aku meet die kat klang jeh . Tuh pon sebab aku nak beli barang untuk kelas aku , kalau tak . memang mama tak kasi keluar lah kan . Hhaha . k aku meet die kat dalam kedai apetah , nthen dia cakap nak tengok wayang , k aku tanya azra ngan nana diorang cakap okay , but jangan lama sangat . Kesian azra , dia kena balik awal . okay ! nthen dia beli tiket wayang , aku belikan azra ngan nana punya . okay , tgk cerita sekali lagi . aww , sho shuweet ceritanya . sampai kau nangis kan azra ? haha . comeljeh kau nangis . hihi , nthen aku balik ah , sebab azra kena balik awal . sekejap je kan aku meet dia :( Sayang . sorry tak dapat spent time ngan baby . Lain kali kite jumpa lagi , kite spent time lelama okay . Azra best kan kau kena ngorat ngan mamat indon tuh ? macam bangang . hhaha , lepas dah kena ngorat tuh , kiteorang cabut ah , belah g kfc . call abah , ambik kiteorang . Balik , makan jap . online ngan azra . hihi , asyik gelak jea kan tengok status diaorang tuh . mcam gampang wehh status diaorang . Haihh , saborjelah . dah puas online aku hantar azra balik . Fuhh , penad gila wehh . AZRA , NANA . thanks k teman sara tadi . Muahihihii :* loveyouuuuuuuuuuuu <3

#iqwalawesomebabehh .
From left me , azra , iqwal <3

p/s : takpayh nak jeolous sangat lah kan tgk gambar tuh , die buka bf aku kayy . die artis okay . he awesome you know . i adore his outfit :D HANDSOME !