Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
MY BIRTHDAY CELEBRATION
Sunday, July 31, 2011 , 6:04 AM , 0 Comment[s]
hye peeps :*
Hihi , semalam sambut birthday aku kat jj dohh . Hihi , sambut awal sebab birthday aku bulan puasa so , susah sambut bulan puasa . Sambutlah awal sikit . Hihi , thanks korang yang sape datang . Hihi , sumpa best giloooooo . Yang tak best nya , kiteorang tak jadi tengok wayang . Alolo , tapeee . Lain kali kan ada . Yang penting dapat spent time ngan Faiq n member-2 aku semua . Hihi , kiteorang sambut kat kfc . Hihi , kiteorang makan kek . Hihi , blueberry yoghurt . Aww, sedap mehh . Haha , lepas makan semua pergi tempat wayang , jumpa dia semua . Hihi , dapat jugak spent time ngan baby kita tuhh . Hihi , die handsome arituh . Hihi , sebelum tuh kan anisha , ca'ah ,azra , iman semua bagi suprise wehh . Nak tahu diaorang bagi apa ? ELMO ! Haha , thanks korang . Loveyou . Muahhhhhh :* Hihi , lepastu jalan-2 ngan dia . Hihi , die belikan kita hadiah tau tau . Hihi , secret hadiah nya . Haha , thanks sayanggggggggggg . Hihi , awak kita rindu awak hug kita , main hidung kita , cubit awak , pukul awak semualah . Tape , lepas raya kita jumpa k . Hihi , nthen g mc'd jumpa tuuttttttttttt . Pahal sial , dia pandang aku kerek ? naik bulu roma aku . Dahdah , takpayah fikir dah . Die balik awall :( nak nangis . Tape , tapikan mase die nak balik aku bisik kat telinga dia , aku cakap iloveyou . Hihi , sweet tak ? Muahehehehe . jumpa awek aku jap tadi . Mai , adik fiza ngan syaa . Alahai , comel korang jeh . Haha , thanks pink panther tuh eh ? Iloveyou . Hihi , dah jumpa dorang . Bapak ca'ah sampai . Kiteorang balik ah . Smpai rumah , mama abah semua tada . Shopping tak ajak aku kan :( Hmm , tapee . Nanti aku shopping sesorang lagi best . Hihi , nak tidor ah . Kbye <33 :*





Elmo aku , azra buat harta .
Hihi , anisha iman syaza thanks eh ? loveyou