Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Omaigay , ilovethem :-D
Sunday, July 17, 2011 , 9:49 AM , 0 Comment[s]
Hye pembaca blogger anak rezal :')
Hihi , tadi teman adik aku keluar . Nak ajak dia , tapi aku call dia tak angkat . Hmm , tape lain hari kan ada :-) Alah wehh JJ Bukit raja jeh . Tengok harry potter ,pehhh kemaruk aku tengok cerita tuh . Ceritanya bapak best ah . Tak rugi adik aku belanja . Hihi , k aku jeolous tengok couple tengok wayang . Untunglah diaorang dapat jumpa BF diaorang .
Lepas tengok wayang , jalan-2 kejap . Jyeahh , aku jalan-2 sesorang jeh . Adik aku belah g mph . Ah tada keja aku nak g mph bukan ada apa pon Act , mase aku tgh jalan elok sambil aku makan popcorn pehh bapok langgar aku sial . Habis popcorn aku jatuh ngan fon-2 aku sekali
. Malunyahh tahu :-p Nthen aku malas nak layan cakap jelah tape kak . haha . Hambik kau kak aku panggil . K aku boring tak buad papa , aku call dia . Yess , dia angkat . Alhamdulilah . Borak-2 ngan dia , rindu dia ouhhhhhhhhhhhhhhh :'/ tuptup bapak membe adik aku dah sampai , borak kejap jeh ngan dia . Lagipon dia nak kerja . Tanak ah bagi dia penad . Hihi , tengok bawah gambar abang ngan kakak kita :-p






Jyeahh , i adore them <33


Sweet kan diaorang . Hihi , jeolous tgk diaorang dohh .