Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Happyyyyy :*
Monday, August 29, 2011 , 8:35 AM , 0 Comment[s]
Hyeee my lovely duper readerrrr :*
Yeay besok kita raya ! Hehehehe , tak sabar mehh nak kutip duit raya . Boleh hang pepuas kan sayang ? ahahahaha tapi lepas raya ade training ah , tapeeeeee semangat-2 hhahahaha :p
Btw , abdul rahman thankyou so much sayang . Sumpa you buat i bahagia walaupun kita tak pernah jumpa kan ? Tape , nanti kita jumpa eh ? Hhihihi , tiap malam you kol i :) Dah ah you caring gila bapak :* Yang neh hah buat bie bertambah sayang kat baby neh :'P Hehehehe , aku sayang kau eh :* Aku tanak kau tinggalkan aku eh ? AKU SAYANG KAU !
Hihihihihihi , tak sabar ah nak training . Aku nak meet si budak tinggi tuh , arief ngan si mirul tuh . Haihh , dah nampak aku tapi tak reti nak tegur si budak tinggi tuh :p Haha , Btw happy eid . Sorry eh kalau sara ade buat salah , sara tersalah cakap , buat korang terguris hati keh ? Sorry eh :) Lebiuuuuuu Muaheheheheheh xx