Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Sampai hatikan kau -.- !
Sunday, August 21, 2011 , 8:27 AM , 0 Comment[s]

Hyeee My duper reader :'>
Capital F thanks eh maki aku ? Terima kasih bebanyak ! Aku hargai :) Jap , kenapa kau terasa yang aku kutuk kau kat fb tuh . Yang penting bukan kau ah gendut ! Haihh , jahat gila kau ! Sumpa tak sangka ! Sanggup kau malukan aku sial ! Haihh , aku sayang kau so aku malas nak maki-2 kau kat blog aku neh . Btw , thanks maki aku . Sumpa tersentap sial bila baca blog kau ! Yang aku pelik apsal kau remove+ block aku eh ? Haishh , pelik-2 . Weh , aku tahu kau dah cerita bukan-2 kan kat member kau , member-2 aku . Bagus weh :) ThankYou so much :D
Thanks buat aku benci kat kau ! Thanks for everything kayy :) Thanks buat aku happy selama neh . Haihh , GOODBYE ! :)