Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Wohooo , I'm single now :D
Sunday, August 7, 2011 , 12:20 AM , 0 Comment[s]
Kenangan terindah :')
#masasilamakuneh :p
Heyy Guys !
Percaya tak yang aku dah single ? Hmph , dah single ah tuh . Muhammad Faiq Irfan , thanks for everything babe . ILOVEYOU ! hihi , kita dah tade jodoh ken nak buat macam mana ? Buat apa nak kat orang yang dah tak sayang kita . Buat kita merana adelah . So , single jelah kan . Gambar kat atas tuh semua jadi kenangan lah kan . Huarghhh , sedih ah babi ! Hahhaha , lepas neh dah tada sape nak main hidung aku dah , hug aku kuat-2 , pujuk aku dah . Haihh , iwantyouback ! Tapi kan , abah cakap kalau ade jodoh takan kemana . Okay abah ! Sara study dulu :D
Wehh , thanks eh buat aku nangis-2 pepagi ? Tetiba mintak break , sapa yang tak nangis ah kan . haha tape ah , tade jodoh nak buat macamne . Redha jolahhh ~~~~
Hmm , malas nak cerciter lagi . Kbyeeee faiq irfan (-: