Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Aku tanak gaduh kbai t--t
Wednesday, September 28, 2011 , 9:09 AM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum :-)
Kawan , aku tanak gaduh ngan kau . Aku tak kesah lah kau nak buat apa pun . Aku malas nak gaduh sebenarnya . Aku cuma sakit hati bila korang perli kat status yang aku tade maruah :'/ Apetuh weh? Aku bukan couple pon ngan dia :/ Yeah , aku tahu aku bodoh asyik kena tipu ngan jantan jeh . Tapi , tuh masalah aku weh :'/ Aku malas nak gaduh . Sorry if aku buat salah . Kbye