Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Terimakasih Abdul Rahman :'>
Sunday, September 11, 2011 , 5:39 AM , 0 Comment[s]
Abdul Rahman thanks kay for everything <33
Aku nak mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki kay :>
Sorry eh kalau aku ade buat kau marah sedih keh sorry kay :'>
Aku mintak maaf eh aku terpaksa lepaskan kau lah . Kau tak reti langsung jaga hati perasaan aku . Kau buat aku meluat tengok perangai hipokrit kau tuh :/
Susah ken couple ngan budak hot macam kau , semua perempuan nak kat kau :'(
Lagipon kakak kau tak suke kita couple kan , kfine kita break :'/
Yangtuh kakak kau nak kan , okay kita break :'/
Kbye :')