Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Happy Anniversarry almost 2 year :)
Monday, October 10, 2011 , 10:29 AM , 0 Comment[s]



Assalamulaikum :)
Happy Anniversarry korang :) Almost 2 years kan kita bersama. Banyak gila benda dah kita lalui kan korang. Gaduh , happy , marah , lawak , nangis semua ada. Jap , sorry kama ngan maz. Gambar aku tak jumpa doo. Btw , aku nak mintak maaf kalau aku ada buat salah kat korang? Aku banyak gila berdosa kat korang. Betul cakap korang aku neh cepat kena tipu kan? Tapetape , lepas neh korang diutamakan kay? Haha. Jap kenapa kita tak macam dulu dah doo. Sekarang macam dah huru hara aku tengok. Tapetape , aku malas nak gadoh dah sekarang . Kita kan nak exam. Aku ingat gila bila bulan aku masuk sekolah. Bulan 7 aite? Masetuh aku bodoh-2 lagi kan kan? Aku kan budak asrama dulu :p Haha. Lawak bila diingat balik. Weh sorry kalau aku hipokrit gila ngan korang :'/ Hmm , anything aku nak cakap yang aku sayang korang. Iloveyou. Kbaii :-)