Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Omaigoshhhh , Iloveyouu superwoman :'*
Wednesday, October 12, 2011 , 8:30 AM , 0 Comment[s]

Assalamualaikum wbt :-*
Heyy guys. Sihat? Haha, tetiba pulak dah aku tanya bagai kat korang neh. Haha , harineh wa nak cerita sikit pasal wa punya kawan. Lu tanak dengar? Lu boleh angkat kaki berambus dari blog gua kay? Macehh :']
Lu tengok gambar kat bawah tuh , fuiyoooo wa terharu sial :'* Mekaceh eh myra? Hihi , hamboii kamu kemain lagi maki wa eh! Haha , tape tuh dedulu kay? Sekarang dah tak :D So kita nak baik balik kan :'> Yelah , kita dah kan dah lama kawan. 2 tahun tuh wehhh :'* Haha , kau salu buli aku kan? Pangpang laju kang ;p Haha tape sekarang kau tempat aku nak kutuk bagai , nangis , gelak semua nya kay? Untunglah kau ade superhero kau :'D Haha , aku doakan kau kekal kay? Lalalalalala ~

Anyway , kau banyak sedarkan kan aku kan? Lagilagi pasal jantan plus wempitzzzz tuhhhh~ Haha , k lawak gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D Haha , tapetape. Sekarang kita nak happy kay? Takmo-2 gadoh dah kay? Mmuahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :-* Iloveyou kawan <3