Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Wish me luck kay? Lebiiuuuu :'>
Thursday, October 27, 2011 , 9:06 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum :-)
Today kan kita nak cerita pasal exam titeww. Omaigoshh , titeww takut lah nak exam :'/ Tapi takpe Acapp kita kan ada. Dia yang selalu support kita dari belakang. Sayang awak muahhhh :* Tapikan sumpa takut gila nak exam kalineh , aku pon taktahu kenapa. Maybe sebab final exam kod. Haishh :'/ Tape acapp aku pandai , so dia boleh ajar aku :'> Hehe , untung apa dapat boyprengg pandai neh. Ecececeh :p Hahah
Cuba korang tengok gambar kat bawah neh , nih birthday girl :"> Wigle Wigle ~~~
Haha , Maisarah ismail happpy belated birthday kay? Semoga panjang umur. Murah rezeki. Hihi , iloveyou kay? Mwahahahahahah :'* So harineh aku update sampai sini jelah. Nak study. Kboiiii

- act masa hari sukan - winduuuuu~~~~~