Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Why have you changed? :(
Saturday, November 19, 2011 , 5:28 AM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum :(
Perempuan mana tak sedih kan bila bf die abaikan die? Haihh , aku gila sedih ngan perangai ashraf sekarang. Aku rasa macam die tak sayang kan aku :( Biy , b bukan nak burukkan baby. tapi biy dah takde tempat nk mengadu dah :( Aku sayang kau weh. Jangan seksa aku macamneh please? Aku rindu ashraf yang dulu. Tak pernah aku nangis sampai macamneh :'( Myra kawan aku jeh yang boleh dengar aku nangis sebab aku tanak orang cakap aku mintak simpati or else. aku neh memang susah nak nangis sebab lelaki tapi bila kau sumpa senang gila babi air mata neh nak keluar :'( Kenapa kau berubah weh? Perlu keh? Haish , sumpa kau lain dari yang lain weh. jangan tinggalkan aku wehh? Sayang, hear this! Aku tanak kau berubah! Aku nak ashraf yang dulu! Ya Allah , aku tahu nih semua dugaan yang kau beri. Aku redha. Aku kena tabah! Aku sayang dia! Aku takboleh give-up sebab benda kecil! Baby Imissyou. Ilebiuuuu :/


#Perempuan memang cukup terasa kalau teman lelaki dia berubah perangai secara mendadak. Pada masa itu, dia akan merasa diri dia tidak disayangi lagi