Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Happy Monthsary 2 Months Baby :'*
Tuesday, December 20, 2011 , 8:14 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum. Hihi ;)
Today kita dah 2 bulan 1 hari kan kan sayang? Hihi tak sangka. Banyak gila dugaan masa kita coup neh? Kalau boleh setiap hari kita nak gaduh kan? Tapi kau sabar jeh ngan perangai aku. Yang tuh buat aku bertambah sayang kat kau. Alahai shoo shuweet. Haha, kau nak ambik result kan besok? Aku tahu kau mesti boleh dapat 8A :pp Aminnn :') Hihi, aku suka kau sebab kau suka manja-2 ngan aku, touching ala-2 gedik kau tuh. Awww omeynyaaaa :* Hihi, aku harap kita tadelah gaduh-2 lagi macam harituh k? Sumpa aku bengang. Haha kalau aku ngan kau gaduh kan mesti aku yang gelabah lebih kau relaks jeh. Haha eiii geram aku tgk kau.Hihi gentle kau sweet. Haha kalau kita date aku suka dtg lambat kan kan? Nthen kau buat muka comel kau. Haha alolo i'm shoo sorry baby. Hihi, aku sayang kau wehh. Jangan tinggalkan aku please? Aku tanak kau sia-2 kan aku k? Iloveyou. You're my everything <3