Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Tempahan edit blogg :>
Friday, December 30, 2011 , 1:22 AM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum.
Hihi, korangg sihat? Itew tak sihat leww. Iteww demammmm :( Haha, ngada-2 pulak aku nie. Haha, straight to the point lah. Haha, sebenarnya sara ada buat tempahan untuk sape yang nak edit blog nie. Sape nak edit blog boleh leww contact fb kita terus k? Search jeh sara ahmad or sara latisya II okay baby? Kalau nak senang, kat shoutbox terus k. Bayaranya topup 5 k? Hikhik. Tapi ikut keadaan lew, kalau senang iteww bagi murah okay sayang. Haha. Haaa kalau korang nak guna blogskin. Korang bagi contoh mana yang korang nak okay? Takut korang tanak pulak kan yang iteww pilih. Kita nih tadelah pandai sangat :( Haha humble pulak iteww nie. Haha, so papehal cakap k? Thankyouuuu :))