Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Monday, April 30, 2012 , 8:09 AM , 0 Comment[s]
Holla readers :-)

Sihat? Saaraaa? Sihat jahhhhhhhhhhhhhhh xD Hhahahah. yeah sara still single k. nk pmr act :/ Haaha malas nak fikir pasal boyfriend bagai nieee :p  Hahaha, watlek sudah :p Haha, *muntah* hahahaha.  Ashraf? Entah mana tah dia hilang. Haha dia kan dah ada awek baru :p Hahahaha,  okay result kali nie agak memberasangkan. Tada gagal kayy! *bangga* hahahahahaha sepak je minah nie. Haha tak lama lagi genap sara sebulan single. Haha hahaha best je single. Bukan desperate macam kau nak bf je kerja nya :p hhahahaha padahal kita pon sama k. Hahaha yeah yeah aku dh dpt bb k :p be jelly please? hahahahaha muahehehehehe.  hahaha, ok lah sampai sini je k . malas nak typeee. Byeee :)