Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
My only loves :'*
Wednesday, April 11, 2012 , 8:18 AM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum. Dah lama kan sara tak update blog. Cer tengok gambar kat atas. Alahai, comel betul kami bertiga :D Haha, nie semua fake smile nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :p Haha acah acah je. Haha, hm hm. Haha aku rindu acap ah :p Haha tetiba. Haha , aku sayang dia tapi................... aku taknak pon mengharap dengan dia. Dia bukan sayang aku pon :( Haha, sekarang aku nak fokus exam jahhhhhh :D Haha. Doakan itew tau tau? Hm. Haha, weh myra weh mai aku sayang korang! kita best friends forever tau! Takda siapa boleh putus relay kita ok?! Muah setepek haaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :* Haha, myra kau kena kuat macam aku! Mai pon sama! Tau tau? Okay baby? Haha.  Sampai sini jelah harinieee! kbye takecareeee :')