Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Monday, May 28, 2012 , 8:52 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum para pembaca blog saya nie :p Hewhew.

Eh jap! Korang sihat tak nie? Sara? Demam lagi sob sob :'( Haha eh nak tahu tak, Sara officially 2 bulan single! Wuyoooooooooo :p Hahaha poyo je. Hahaha kenapa sara tak couple lagi? Haha malas nak dipermainkan dengan lelaki di luar sana. Haha watlek! Haha, lagipon sara nak pmr en? So focus ke exam je k :) Haha, mama pon dah cakap fokus kat pmr, nak cinta cintun bagai lepas sekolah ah. Haha ok mama! Haha ashraf? Dah ada awek baru lettew. Haha malas ah nak fikir pasal dia. Sara pon boleh lupakan dia dah. Haha, sekarang bff sara mane nak kawan dgn sara dah. Hmm dah dah malas nak cerita pasal tu k. Tak penting pon :( Hmm, eh sara nak deactivate fb but fikir balik nak contact member macam mana en, so tak jadi ah nak deactivate fb.Haha sara nak pindah sekolah pleaseeeee mama pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Hahaha ok lupakan perkara tu k. Boiiii :p