Disclaimer


I'm super strongest! Haha ssup dwag? :p

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Contact me hereee!

Facebook.
Twitter.

Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® YOUR NAME 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
I miss them so much :'(
Thursday, May 10, 2012 , 5:30 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikum. Hello there ;)
Sihat guys? Lama kan sara tak update blog ni. Mesti berhabuk gila dooooo :( Haha, how about me? Lol :p I'm still single here. Malas nak fikir pasal couple ok. Mai single, myra single, aku single. Cun aaa tu. Haha :p *lari topic* Haha, cuba tengok gambar kat atas tu. Ya Allah, sumpah rindu time tu doo :'(  sgt sgt rindu k.......
Hmmm, I seriously miss old us. Yang selalu lepak sama, makan sama sama, cerita kalau ada problem sama sama. Macam belungkas lah kita, tak boleh dipisahkan langsung. Hmm tapi, mai? Kenapa kau makin lama makin jauh dari kiteorang? Jauh sgt. Hmm, sorry aku menangis. Aku takboleh tahan tgk gambar ni. Serious rindu persahabatan ni. Kita dah janji kan, tanak berpisah wehh. Tak kan kau dah lupa kiteorang dah kot :'/
Hmmm, aku harap kau baca semua ni mai. Aku rindu friendship kita yang dulu ok! Hmmm, ilovethem so much ok :'/

*Myra, i wanna you stay always by my side :((
*Mai, i miss our friendship. hmmmm :'( sorry